Sunday, May 30, 2010

What a day...


salam to all...spread smiles!

SubhanAllah, alhamdulillah, allahuakhbar


What a day...


Appreciating final days of tagging period, hoping to build up skills and confidence. Apa kene mengena dengan gambar atas tu? haha. Hehe sometimes i have to run when i work, here and there settling things in the ward, taking blood, meeting up radiologists (scary, tapi buat dek je haaha) and macam-macam lagi. Best jugak pakai jubah sporty macam ni. Siap berlari-lari dalam wad pakai jubah ni. Memang cool (hehe).
Colleagues begin complaining about workload and how much the salary isn't worth it. I shrugged as i have my own stand that we work for Allah, helping and treating in the sake of Allah. Money is second; meaning that if we appreciate what we do, insyaAllah berkatnya ada nanti. Duit menjadi berkat. Hidup pun berkat (cewah) amin....
Waaa..replaced a colleague to assist appendicectomy which usually lasts about 20-30 minutes if there's no complication. Tapi ours lasts in almost an hour. Haha. Tangan lenguh, perit as i had to retract the incision for the surgeon to do his job. At the end, tangan lenguh. Haha what an experience. Siap darah percik kene baju surgeon. Sikit agi kene mukanya. Kelakar.
Acute beds are full today. Patients masuk berduyun-duyun.
Ahhh ingat tak makcik yang mengalami bedsore tu? Apparently as im occupied in my ward works and OT, tak sempat jenguk makcik ini. I gave salam, smiled at her and she flashes hers back. Manisnya senyuman makcik ini. "Lama tak tengok.." tegurnya. I smiled dengan rasa bersalah sangat. MasyaAllah sibuk sampai tak tanya khabar beliau. "Nanti kita borak ya makcik...lama tak jenguk makcik.."
Everyday is a new chapter in our lives. Appreciate everything and everyone around you. You may not have the chance to enjoy those moments anymore... :p

1 comment:

  1. Salam Iman.
    Seronok juga kakchik baca kisah hidup Iman ni. Walau dah biasa mendengarnya di rumah tapi pengalaman lain2 kan.
    Semoga terus aktif, sporty pun ok apa...
    Iman beli abaya dgn Ayu, Miss Abaya ke?

    ReplyDelete